Winkel

Bord-in-het-donkerBoekhandel Rutgers is in 1929 begonnen als drukkerij annex boekwinkel. Dit familiebedrijf wordt inmiddels geleid door de derde generatie.

Wij zijn een zelfstandige boekhandel met een zeer uitgebreid assortiment boeken, van literatuur tot tuin- en kookboeken, detectives, natuur- en reisgidsen, streekboeken en kinderboeken. Tevens verkopen wij binnenlandse en buitenlandse tijdschriften, luxe kantoorartikelen en wenskaarten.

Regelmatig organiseren wij literaire avonden voor onze klanten uit de gehele regio. We sturen naar onze klanten in de mailinglijst ruim van tevoren een aankondiging. Als u ook een aankondiging wilt ontvangen, stuur ons dan een e-mail met uw naam en adres en u wordt ook in de mailinglijst opgenomen.

Daarnaast hebben we twee kinderleesclubs voor kinderen tussen 9 en 12 jaar. Zes maal per schooljaar komen ze bij elkaar. Als je mee wilt doen, geef je naam, telefoonnummer en leeftijd dan door aan ons. Je kunt ook gewoon een keertje komen kijken.  >>Vraag bij belangstelling naar de huidige stand van zaken i.v.m. de Corona-pandemie.<<

panorama-winkel-goede-maat