E-reader

 


Wij verkopen in onze winkel e-readers van Tolino.
Klik hier voor meer informatie.

In mei en juni 2024 verschijnen er twee nieuwe Tolino e-readers met kleurenscherm.

Tolino Shine Color
Tolino Vision Color

Tolino Shine Color
Volwaardige ereader mét kleurenscherm

De tolino shine color wekt je favoriete boeken dankzij het innovatieve kleurendisplay in tot wel 4.096 nuances tot leven. Het display met hoge resolutie geeft ook zwart-wit content contrastrijk en haarscherp weer. Laat je onderdompelen in een wereld van kleur en beleef boekomslagen, stripverhalen, kinder-, kook- en informatieve ebooks in kleur. Zo wordt elk verhaal een bont avontuur.

De tolino shine color heeft een compact en licht design en ligt daardoor goed in de hand. Dankzij de bescherming tegen water biedt de tolino shine color ook zorgeloos leesplezier in bad en aan het zwembad. Deze ereader is klein, slim en zit boordevol functionaliteit.

Klik hier voor alle specificaties van de Tolino Shine Color, die verschijnt op 7 mei 2024.

Tolino Vision Color
Hoge kwaliteit ereader mét kleurenscherm

Of het nu gaat om een unieke boekomslag, een geïllustreerd kinderboek, appetijtelijke receptideeën of adembenemende vakantiebestemmingen. Met het nieuwe kleurendisplay en tot wel 4.096 weergegeven kleuren wekt de tolino vision color je favoriete boeken op een geheel nieuwe manier tot leven. Bestaat je boek alleen uit tekst? Geen probleem! Het nieuwe display geeft natuurlijk ook content in zwart-wit contrastrijk en in hoge resolutie weer.

Ontdek met de tolino vision color een nieuw niveau van leesgenot! Het ergonomische design maakt comfortabel, eenhandig lezen mogelijk. Gebruik de bladertoetsen of het touchscreen voor het omslaan van pagina’s. Het apparaat biedt hierbij zowel voor rechts- als linkshandigen een optimale bediening. Dankzij de bescherming tegen water lees je ook in bad of aan het zwembad op je tolino vision color.

Klik hier voor alle specificaties van de Tolino Vision Color, die verschijnt op 7 juni 2024.