Mark Stokmans

Boekenweek 2024
Thema: “Bij ons thuis”

Foto: Dirk-Jan van Dijk

Op uitnodiging van Boekhandel Rutgers komt Mark Stokmans in de Boekenweek, op zondagmiddag 17 maart a.s. naar het Borchuus in Varsseveld. De aanvangstijd is 15.00 uur. Hij wordt geïnterviewd door Joyce de Schepper over zijn recent verschenen boek ‘Spiegeldagen’.

Klik hier voor meer informatie. 

Adriaan van Dis

Foto: DeSchepper&Co

Afgelopen zondag, 25 februari, was schrijver Adriaan van Dis, voor de zevende keer (!) op uitnodiging van boekhandel Rutgers, te gast in het Borchuus. In een bomvolle grote zaal, werd hij geïnterviewd door Joyce de Schepper over zijn nieuwste roman ‘Naar zachtheid en een warm omhelzen’.

Lees hier het hele artikel van Ria Tuenter.

Benefietschrijversfestival voor Oekraïne

Toen de oorlog in Oekraïne uitbrak, nam een aantal schrijvers het initiatief om geld in te zamelen voor steun aan Oekraïne. Zij zamelen geld in om auto’s en medische goederen naar het front te brengen. Dit doen zij zelf.

In samenwerking met de Rotaryclubs in de Achterhoek komen Tommy Wieringa, Lisa Weeda, Jaap Scholten en Iris Koppe naar De Storm in Winterswijk om een voorstelling te geven. De gehele opbrengst komt ten goede aan de stichting “Protect Ukraine”.

Klik hier voor meer informatie.