Zomerleeschallenge

Doe mee aan de zomerleeschallenge. Deze challenge is voor alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar.  Haal jouw poster bij ons op, kies welke boeken je wil gaan lezen en laat weten wat je ervan vond.  Lever je ingevulde poster voor 31 augustus bij ons in en maak kans op entreekaartjes voor een indoor trampolinepark. 

Klik op de banner voor meer informatie en boekentips! 

Lang leze de zomer!

Zomerlezen!
De zomer blijft dé tijd om te lezen. In de tuin, op het strand, aan het zwembad. Thuis of op vakantie. Bij aankoop vanaf € 15,00 aan boeken ontvangt u het Zomerlezen geschenk ‘Flamingo Beach’ van Suzanne Vermeer. 

‘De Hollander’ van Mathijs Deen
is nu verkrijgbaar voor € 7,99

Een Nederlands patrouilleschip stuit op een verdronken wadloper, aangespoeld op de drooggevallen zandplaat De Hond. Voordat de vloed het lichaam meesleurt, bergt de bemanning het en neemt het mee naar Delfzijl. Het slachtoffer heeft de Duitse nationaliteit, de zandplaat bevindt zich in betwist grensgebied. De Duitse justitie eist dat het slachtoffer onmiddellijk wordt uitgeleverd, maar de Nederlandse brigadecommandant weigert. Een internationaal conflict is geboren.  

Terwijl de leidinggevenden ruzie maken, stuurt de tweede man van de Bundespolizei See in Cuxhaven heimelijk een rechercheur naar Delfzijl om op informele wijze een onderzoek te starten. Zijn naam is Liewe Cupido, Duitser van geboorte, opgegroeid op Texel. Zijn Duitse collega’s noemen deze eigenzinnige, zwijgzame collega ‘de Hollander’. Het slachtoffer blijkt een ervaren wadloper en hoe meer Cupido te weten komt, hoe raadselachtiger de omstandigheden omtrent diens dood lijken te worden.

Bovenstaande boeken van Suzanne Vermeer zijn nu verkrijgbaar 
voor € 12,50 per stuk. 

Winnaar Libris Literatuurprijs 2024

Ik kom hier nog op terug van Rob van Essen heeft de Libris Literatuur Prijs 2024 gewonnen en het bijbehorende prijzengeld van 50.000 euro. De jury onder leiding van Kim Putters, voorzitter Sociaal – Economische Raad (SER), koos uit zes genomineerden de winnaar van Libris Literatuur Prijs 2024 voor de beste oorspronkelijk Nederlandstalige roman van het afgelopen jaar.

Klik hier om te bestellen.