Thrillerweken

Van 26 mei tot en met 18 juni zijn de Thrillerweken. In deze periode wordt extra aandacht besteed aan spannende boeken uit binnen- en buitenland. Houd onze Instagrampagina in de gaten voor tips!

Voor deze Thrillerweken is er een speciale editie van Vol van Boeken. Klik hier of op de afbeelding om hem digitaal te bekijken.

In onze winkel kunt u gratis een exemplaar meenemen.

Garageverkoop

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni
organiseren wij weer een garageverkoop! 

Natuurlijk boeken, maar ook kantoorartikelen, (kaft)papier,
plakletters en -cijfers, opbergmappen
& MEER!

Geef een prentenboek cadeau

Al meer dan vijf jaar heeft de campagne ‘Geef een (prenten)boek cadeau’ als missie om alle kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien tussen de mooiste boeken.

Kleine IJsbeer. Een ijsbeer in de tropen

Lars, een kleine ijsbeer wordt door zijn vader voor het eerst meegenomen naar de zee. Vader leert hem om te zwemmen, vissen te vangen en een sneeuwhoop te maken als bescherming tegen de wind wanneer je slaapt.

Maar als de kleine ijsbeer wakker wordt, dobbert hij op een ijsschots midden in zee. Waar is papa gebleven? En wat is het water hier warm! Uiteindelijk komt de ijsbeer terecht in een vreemd warm land waar alles groen is. Hij ziet er vreemde planten en bloemen en ontmoet dieren die hij nog niet kent. Maar hoe komt hij weer thuis? Zijn nieuwe vriend Hippo schiet te hulp. 

Atlas

Afgelopen donderdag, 11 mei, is het laatste deel van ‘De Zeven Zussen’-serie van Lucinda Riley uitgekomen!

In Atlas – Het verhaal van Pa Salt wordt de vraag beantwoord wie Pa Salt is en waarom hij de zussen heeft geadopteerd.

Online bestellen kan via onze webshop.
Mailen of bellen mag natuurlijk ook. Of kom langs in onze winkel.

Winnaar Libris Literatuurprijs 2023

Het lied van ooievaar en dromedaris van Anjet Daanje heeft de Libris Literatuur Prijs 2023 gewonnen en het bijbehorende prijzengeld van 50.000 euro. De jury onder leiding van Beatrice de Graaf, historicus, hoogleraar History of International Relations & Global Governance aan de Universiteit Utrecht, koos uit zes genomineerden de winnaar van Libris Literatuur Prijs 2023 voor de beste oorspronkelijk Nederlandstalige roman van het afgelopen jaar.