Openingstijden Koningsdag

In verband met Koningsdag zijn wij op
zaterdag 27 april de hele dag
GESLOTEN

Week van de Stenen Winkel

Wij doen mee aan de Week van de Stenen Winkel!
Wij waarderen het dat u bij ons, in onze stenen winkel, producten koopt en dat vieren wij met u in deze week. Koopt u in deze week iets in onze winkel, dan krijgt u een kleine attentie van ons, als blijk van waardering. 

Murat Isik

Foto: DeSchepper&Co

VARSSEVELD – Afgelopen zondag was schrijver Murat Isik, voor de tweede keer op uitnodiging van boekhandel Rutgers, te gast in het Borchuus. In 2019 was net zijn Boekenweekessay Mijn moeders strijd verschenen. Afgelopen februari verscheen zijn nieuwste roman In de mist van Golden Gate Park. Ook nu werd hij, net als vijf jaar geleden, geïnterviewd door Joyce de Schepper.

Lees hier het hele artikel van Ria Tuenter.

Mark Stokmans

Boekenweek 2024
Thema: “Bij ons thuis”

Foto: DeSchepper&Co

VARSSEVELD – Zaterdag 16 maart is de Boekenweek 2024 van start gedaan. In het kader hiervan had boekhandel Rutgers afgelopen zondagmiddag schrijver Mark Stokmans uitgenodigd om naar het Borchuus te komen. Stokmans werd geïnterviewd door Joyce de Schepper over zijn recent verschenen tweede roman ‘Spiegeldagen’ en over zijn debuutroman ‘Land van Echo’s’ waarvoor hij de Nederlandse Boekhandelsprijs 2023 kreeg.

Lees hier het verslag van Ria Tuenter.