Romans

Love redesigned – Lauren Asher 
JULIAN
Als ik midden op straat zou struikelen, zou Dahlia Muñoz me niet overeind helpen. Sterker nog, ze zou me laten liggen, en met een glimlach over me heen stappen. Dus wanneer Dahlia weer terugkeert naar Lake Wisteria, doe ik mijn best haar te ontlopen.

Totdat mijn bemoeizuchtige moeder me schaakmat zet. Ze komt met een creatief plan waarmee ik Dahlia een zetje in de goede richting kan geven, wat er hopelijk voor zorgt dat ze de stad snel weer zal verlaten. In dat plan zag ik één klein dingetje over het hoofd: wat gebeurt er als ik eigenlijk wil dat ze blijft?

DAHLIA
Julian Lopez is al bijna mijn hele leven mijn rivaal, en de aartsvijand van mijn familie. Als ik na mijn verbroken verloving terugkom naar Lake Wisteria, zit ik er niet op te wachten om hem tegen het lijf te moeten lopen.

Maar dan doet die hatelijke rijkaard me een onweerstaanbaar aanbod. Als we samen een historisch pand renoveren kunnen we onze winst verdrievoudigen. We sluiten een tijdelijke wapenstilstand, maar dat is lastiger dan gedacht na al die jaren van ontkende aantrekkingskracht en tegenstrijdige gevoelens. Verliefd op elkaar worden was géén onderdeel van ons plan.

Een dag om nooit te vergeten – Jill Mansell 
Lottie is te gast op dé bruiloft van het jaar, een dag om nooit te vergeten. Daar ziet ze Max voor het eerst in vijftien jaar. Hun laatste kus was de beste uit Lotties leven. Ze stonden aan de vooravond van een prachtig liefdesverhaal. Toen gebeurde er iets schokkends dat hen uit elkaar dreef. Nu is hij hier, natuurlijk knap als altijd, en hij plaagt Lottie weer als vanouds – en die tintelende elektrische aantrekkingskracht is meteen terug. Lottie kan het niet uitstaan. Bovendien is Max buiten bereik.

Ruby’s man Peter zal het huwelijk inzegenen. Zij heeft hem altijd gesteund, maar wanneer ze de waarheid over hem ontdekt is ze zo verontwaardigd en vol ongeloof dat ze een heel impulsieve beslissing neemt, zonder aan de gevolgen te denken. En niets zal ooit nog hetzelfde zijn… Zal dé bruiloft van het jaar nog plaatsvinden?

Als er liefde in de lucht hangt, kan er van alles gebeuren…

Hildes beloning – Marie Lamballe 
Wiesbaden, 1959. Er waait een frisse wind door Café Engel nu Hilde Koch de familiezaak met hart en ziel runt. Het traditionele café is gemoderniseerd en ze heeft de touwtjes stevig in handen. Tot haar broer Wilhelm uit het niets opduikt. Zijn vrouw Karin is een succesvolle actrice, maar zijn eigen gedroomde carrière in de filmindustrie is mislukt en nu wil hij de leiding van het café overnemen.

Ook op de wijngaard van Hildes man Jean-Jacques zijn er zorgen over de toekomst. Uitgerekend haar grillige neef Mischa schiet te hulp en vindt hier niet alleen werk maar ook geluk in de liefde. Als er plotseling een akelig gerucht rondgaat in Wiesbaden, staat het voortbestaan van Café Engel op het spel.

Things we left behind – Lucy Score 
Lucian heeft maar één doel voor ogen: hij wil een imperium opbouwen en zal alles op alles zetten om zijn familienaam te zuiveren. Geld en macht zijn de enige dingen waar hij aan denkt. Hoewel, een pittige bibliothecaresse leidt hem af. Sloane moet niets weten van Lucian en zijn familie, maar een geheim uit het verleden verbindt hen aan elkaar. Na een onenightstand slaat hun geruzie om in een heel ander soort spanning. Hoe kunnen de twee enemies ooit lovers worden als ze zo verschillend zijn? ‘Things we left behind’ van Lucy Score is het derde deel van de Knockemout-serie en vertelt het verhaal van Lucian en Sloane. Lees ook in deze serie: ‘Things we never got over’ en ‘Things we hide from the light’.