Walk-through signeersessies

Irene van der Aart

Zaterdag 12 december
van 10.30-12.30 uur

In ‘Uitgemolken‘ schrijft Van der Aart, net als in het eerder verschenen ‘De Boer op‘, aanstekelijk en met veel vrolijkheid over de verschillen tussen het leven in de stad en dat op het platteland. Maar ze schrijft ook over de moeilijke keuzes die veel boeren momenteel moeten maken, want onlangs veranderde er iets ingrijpends: Boer deed de koeien de deur uit. Invoelend en met humor laat van der Aart zien wat het betekent om te stoppen met het melkveebedrijf dat al generaties in de familie van Boer zit. Ook werpt ze een aantal belangrijke vragen op: is ons voedsel eigenlijk niet veel te goedkoop? En is de reden waarom de boeren een voor een afhaken niet dat ze eigenlijk te lang zijn uitgemolken?

Frans Miggelbrink

Zondag 13 december
van 14.00-16.00 uur


Frans Miggelbrink is een doodgewone Achterhoeker die van nature de gave heeft om leuke stukjes te schrijven. Hoe verrassend en veelzijdig de Achterhoek is, zo is Frans dat ook met zijn Achterhoekse humor en nuchterheid. Stil zitten en denken ‘het komt wel’ past niet bij Frans. Aanpakken en afsluiten met een ijskoud biertje dat is wat typerend is voor deze avontuurlijke en trotse Achterhoeker.
Het is een bijzondere man die Miggelbrink…

Rutgers

Irene en Fran

Irene en Frans

Beide auteurs signeren in de garage naast de winkel. Graag een mondkapje voor als u de garage binnengaat. Na het signeren kunt u binnendoor lopen naar de winkel om af te rekenen en het boek eventueel in te laten pakken als cadeau.