17 september 2020

Kees Jansma bij Books&Looks

Of je nu wel of niet van voetballen houdt, sportpresentator Kees Jansma wist iedereen te boeien met zijn persoonlijke verhaal. Zijn inlevend vermogen en het uit de losse pols aaneenrijgen van diverse uiteenlopende gebeurtenissen, maakten het tot een boeiend geheel. Het ging over de interacties binnen het elftal, de buitenlandse reizen en natuurlijk over het onderwerp van zijn nieuwste boek: Wesley Sneijder.

Exclusieve editie Books&Looks

Heezen Mode en Boekhandel Rutgers organiseren op donderdagavond 17 september een sprankelende Books & Looks avond. We rollen de groene grasmat uit voor sportpresentator Kees Jansma. Jansma’s boek ‘Sneijder’ gaat momenteel grif over de toonbank en hij is veelvuldig te zien als een soort van Maarten van Rossem in ‘Quiz met ballen’. Het verhaal van Jansma wordt afgewisseld met de nieuwste mode, geshowd door bijzonder verrassende modellen.

De avond richten we veilig in rondom de corona-maatregelen en wordt grotendeels buiten gehouden.
Het houdt ook in dat er slechts een beperkt aantal bezoekers mogelijk zijn.

Wij stellen u in de gelegenheid om maximaal 2 kaartjes te kopen voor deze avond. Wilt u bij het reserveren of afhalen van 2 kaartjes doorgeven of u huisgenoten bent, dit i.v.m. de huidige corona-voorschriften. De kaarten kosten € 12,50 p.p. en gelden tevens als tegoedbon, te besteden bij Heezen Mode.