Erica Terpstra

1929 – Boekhandel Rutgers – 2019

Jubileumlezing met Erica Terpstra

Op uitnodiging van
Boekhandel Rutgers komt

Erica Terpstra

naar het Borchuus,
Kerkplein 3 te Varsseveld.

zaterdagmiddag 23 november
aanvang 16.00 uur
interview door Joyce de Schepper
entree € 10,= p.p.


Erica op reis


In haar populaire programma Erica op Reis schetst Erica Terpstra een beeld van inspirerende en wonderlijke landen en culturen. 
Erica’s reisbezoeken zijn zo indrukwekkend omdat ze niet alleen met de lokale bevolking spreekt, maar ook deelneemt aan lokale rituelen, gewoonten en gebruiken.
Voor zeven seizoenen Erica op Reis  heeft ze al meer dan 38 landen bezocht. Over twintigtal ervan verhaalt ze in het gelijknamige boek. 
In dit boek deelt ze haar favoriete bestemmingen, meest bijzondere ontmoetingen en geeft ze vele tips. Het boek is een genot om bij weg te dromen dankzij de prachtige foto’s van haar regisseur Feije Riemersma.

Ik vind het zo geweldig mijn/onze kijkers
te mogen uitnodigen om met mij te genieten
van andere culturen, inspirerende mensen, verrassende gewoontes en religies.
Ga met me mee, belééf het met mij!
  

Erica Terpstra (Den Haag, 26 mei 1943) is een voormalig zwemkampioene, sportjournaliste, staatssecretaris, Tweede Kamerlid en voorzitter van de sportkoepel NOC*NSF. Ze is een aantal keren geridderd en heeft meerdere prijzen gewonnen, waaronder in 2017 de Muzeprijs.

De Muzeprijs is een waarderingsprijs, die jaarlijks wordt toegekend aan een publieke persoonlijkheid uit de kunst-, cultuur-, media- of sportwereld, die zich op bijzondere en veelvuldige wijze belangeloos verdienstelijk heeft gemaakt in het sociaal, charitatief of maatschappelijk verkeer.

Zaterdagmiddag 23 november, aanvang 16.00 uur
in het Borchuus aan het Kerkplein te Varsseveld.
Na afloop is er gelegenheid om uw boeken te laten signeren. 
U kunt kaarten reserveren via mail: info@boekhandelrutgers;
of bellen tijdens openingsuren: 0315-241377.