Dood in ICER

Dood in Icer_omslagHet boek begint met een moord. Die is gepleegd in innovatiecentrum ICER in Ulft. ‘Dood in ICER’ heet de roman dan ook. Pas tussen de regels door komt de managementstrategie aan de orde. Daarmee is het een boek voor iedereen geworden, zegt de schrijver. Achterhoek als decor voor misdaadroman. Het verhaal speelt zich af op verschillende locaties in de Achterhoek. Uiteindelijk moet worden uitgezocht of de managementtechnieken van de bedrijven in de Achterhoek een motief voor een moord zouden kunnen zijn.

In de week voor Vaderdag, op zaterdag 11 juni 2016 van 14.00 – 16.00 uur komt Lodewijk van der Borg naar Boekhandel Rutgers om de lezers van zijn boek ‘Dood in ICER’ te ontmoeten en het boek te signeren.

‘Dood in ICER’ is een managementboek geschreven in de vorm van een spannende thriller. Dit boek is bij uitstek geschikt als Vaderdag cadeau! Het boek is voor € 17,45 verkrijgbaar in de boekhandel.

Inhoud van het boek:
Op een heerlijke zomermiddag wordt Steven Crombach gebeld door de directeur van het Achterhoekse Centrum van Technologie. Deze vraagt Steven zo snel mogelijk bij hem te komen. Als Steven aankomt op de afgesproken plaats, het Icer in Ulft, blijkt de directeur vermoord te zijn. Samen met zijn schrandere assistente Debby Ros wordt hij in een speurtocht gezogen. Is de reden van de moord werkelijk de managementtechnieken van Achterhoekse bedrijven? Of moet het motief toch in een andere richting gezocht worden. De uitkomst is verassend! Op zoek naar de reden van de moord en daarmee de moordenaar(s) voert hun reis door de gehele Achterhoek.

Lodewijk van der BorgLodewijk van der Borg (1964) is algemeen directeur van de Kaak Groep. Hij is geboren in Nijmegen en heeft werktuigbouwkunde gestudeerd aan de Technische Universiteit van Eindhoven. Voordat hij bij Kaak kwam heeft hij onder meer bij de attractiebouwer Vekoma en busbouwer Den Oudsten gewerkt. In 2008 is hij samen met enkele collega’s van Kaak Bakeware begonnen met de introductie van QRM (Quick Response Manufacturing) binnen de Kaak Groep. De resultaten zijn dermate positief dat deze ‘smart’ manier van werken nu door de volledige organisatie wordt geadopteerd. Lodewijk is getrouwd en heeft drie kinderen.