Corine Hartman 24 april

Corine Hartman komt zondag 24 april
bij Books&Looks High Tea light.

Zondag 24 april 2022 is Books&Looks High Tea light bij Heezen Mode Varsseveld.
Doorlopend showen modellen die middag de nieuwste collecties.
Tijdens dit event treedt Corine Hartman tweemaal op, om 14.00 uur en 15.00 uur. Kaarten voor deze optredens zijn te verkrijgen bij Heezen Mode à € 10,- per stuk. Deze entreekaarten gelden als tegoedbon en zijn inwisselbaar bij Heezen Mode tot 31 mei 2022.


Books&Looks light
   
De mooiste mode, interessantste boeken,

de lekkerste bubbels en bites.
Kom genieten, luisteren, babbelen, kijken en proeven.


Corine Hartman (1964) is bestsellerauteur van onder meer de Jessica Haider-serie en de IJsselmoorden-trilogie. Haar boeken werden meermaals genomineerd voor de Gouden Strop en ze won tweemaal de Hebban Award. Over haar Faye van Laar-trilogie schreef de VN Detective & Thrillergids: ‘Met de slimme, gevoelige en zeer competente borderliner Faye heeft Corine Hartman een aangenaam complex personage gecreëerd.’ Haar meest recente boek is De dode die niet werd gemist.

De dode die niet werd gemist.
Een meeslepend moordmysterie in de Achterhoek.

De nieuwe Miss Marple heet Eva Romeijn: slim, nieuwsgierig en eigenzinnig.

Kunstschilder Eva Romeijn, geboren en getogen in het idyllische dorpje Vorden in de Achterhoek, krijgt een mooie opdracht van haar buurman, baron Frederick van Zonnewoud. Als hij vervolgens van de aardbodem lijkt te zijn verdwenen, raakt ze ervan overtuigd dat er iets gruwelijks is gebeurd, al deelt geen van haar vrienden die angst. De roddels in het dorp over de rijke baron tonen minder fraaie kanten van zijn karakter, maar bij wie is de haat groot genoeg om hem dood te wensen? Spelen er eeuwenoude vetes tussen families of waait de wind uit een heel andere hoek?  Eva gaat dapper en vastbesloten op zoek naar de waarheid, maar of dat wel zo verstandig is?