Books & Looks High Tea editie 1

Te midden van lekkere hapjes en drankjes en een gezellig publiek presenteerde Medina Schuurman
haar boek ‘Te lijf’ voor een uitverkochte Books & Looks High Tea editie 1.

Op uitnodiging van Boekhandel Rutgers en Heezen Mode komen
Isa Hoes
en Medina Schuurman naar Varsseveld
voor het glamourevent Books & Looks High Tea editie 1 op zondag 12 maart 2017.

b-l17-fb-1In “Te Lijf” doen Isa Hoes en Medina Schuurman een boekje open over de overgang. In het boek wordt de overgang uit de taboesfeer gehaald. Met open vizier en eerlijke pen onderzoeken zij niet alleen de veranderingen in lijf, hoofd en hart (rimpels, opvliegers en stress) maar ook die op het terrein van vriendschap, seksualiteit, zingeving, moederschap en werk. Tijdens hun zoektocht praten zij met deskundigen, van hormoonarts tot filosoof, van seksuoloog tot voedingsexpert, en experimenteren ze met onder andere botox, rebalancing, trilapparaten en readings.

Basis CMYKIsa Hoes is actrice (o.a. ‘GTST, ‘Rozengeur & Wodka Lime’, en ‘Celblok H’) en schrijfster van de bestseller ‘Toen ik je zag’ over Antonie Kamerling. Medina Schuurman is actrice (‘Rozengeur & Wodka Lime’, en ‘Celblok H’). Daarnaast is zij scenarioschrijfster. Samen schreven zij “Te Lijf”, een positief en doortastend boek vol persoonlijke inzichten, ervaringen en kennis van specialisten. Het is een feest van herkenning en bevat praktische tips. “Te Lijf”helpt je om van de overgang naar een nieuwe fase de beste tijd van je leven te maken!

Hoes en Schuurman, auteursfoto DEF (c) Mark Uyl‘You can be gorgeous at thirty, charming at forty, and irresistible for the rest of your life’. Met dit bekende, en maar al te ware, citaat van Coco Chanel eindigt het boek “Te Lijf”

Zondag 12 maart, inloop vanaf 13.30 uur, aanvang 14.00 uur bij de firma Heezen Mode, Spoorstraat 14 te Varsseveld. Entree 25 euro per persoon. Voor info. & reserveringen: info@boekhandelrutgers.nl; tel. 0315-241377 of www.heezen-mode.nl; tel. 0315-241307.