2017

Activiteiten 2017

Workshops literatuur   start 5 oktober 2017

Kluun bij Books&Looks   14 september 2017

Taalstaaltjes     23 en 24 juni 2017

Connie Palmen   27 maart 2017

Books & Looks High Tea editie 1   12 maart 2017

Kader Abdolah  7 februari 2017

Activiteiten BoekLokaal 2017

Het podium in onze winkel voor mensen uit de regio

bl_logo_rood

Tijdens de Kerstmarkt in Varsseveld op zondag 10 december staat het BoekLokaal-podium er voor Henk Beunk van 15.00-17.00 uur. Hij is er met zijn tweede gedichtenbundel ‘Tussentaal en Tegentijd’.
Klik voor meer informatie over Henk Beunk

 

IMG_7031 Lammers & PieterseMosha

Coach Jelien Lammers en kunstenares Liesbeth Pieterse presenteerden zaterdag 4 maart hun boek “Mosha het hondje dat weer kleur kreeg“.  Jelien vertelde in onze winkel over het coachen samen met haar 3 honden en Liesbeth heeft enkele prachtige werken laten zien.   Het veelzijdige kinderboek gaat over het krijgen van meer zelfvertrouwen.

Omslag_Boel_Bewust_Voorzijde-268x268

Jelien’s (therapie)hond Mosha en een jongen, die zij met haar dierondersteunende begeleiding heeft leren kennen, staan centraal. Het boek geeft vooral ingang om het gesprek aan te gaan over thema’s rondom vertrouwen. Deze boodschap wordt middels de realistische tekeningen van Liesbeth Pieterse vormgegeven en uitgedragen. Ook is er een coachhandleiding bijgevoegd. Dit geeft de voorlezer handvat om het gesprek aan te gaan.
Lees meer

Hermine EssinkTruus PetersKareltje cover 9789402232318

De Varsseveldse Hermine Essink en Truus Peters kwamen zaterdag 4 februari met hun kinderboek “Een vliegreis vol hindernissen“. Ze waren in onze winkel om te vertellen, voor te lezen en kleine tekeningen te maken. Hermine Essink heeft vele jaren in het basisonderwijs gewerkt. Daar had ze al een voorliefde voor het vertellen van zelfverzonnen verhalen. Vele kinderen en jongvolwassenen in de Achterhoek zullen zich bromvlieg Kareltje, hoofdpersoon in de verhalen, kunnen herinneren. Ditmaal heeft ze een serie nieuwe avonturen geschréven. Truus Peters weet in dit prachtig geïllustreerde voorleesboek Kareltje weer te geven als een vrolijke, sympathieke bromvlieg.   Lees meer  

Presentatie Kinderleesclub en Workshops literatuur

bl_logo_rood

Het podium in onze winkel voor mensen uit de regio

 

Activiteiten 2016