BoekLokaal 16 september

Bij Boekhandel Rutgers in BoekLokaal van 16 september de presentatie van het nieuwe seizoen Kinderleesclub en van de literatuur workshops door Anna Schimmel.

Kinderleesclub
Theo Sessink zal vertellen over het afgelopen seizoen en informatie geven over het nieuwe seizoen Kinderleesclub. De Kinderleesclub start op woensdagmiddag 4 oktober en is zes keer per schooljaar. De kinderen uit groep 5, 6, 7 en 8 worden welkom geheten met een glaasje limonade en een koekje erbij in de huiskamer bij Boekhandel Rutgers. Meer informatie in de winkel en op de website: boekhandelrutgers.nl. Telefoon: 0315-241377.

De literatuur workshops
Anna Schimmel zal haar workshops literatuur introduceren. Dit zijn 6 donderdagochtenden van 9.30-11.30 uur in de huiskamer bij Boekhandel Rutgers. De deelnemers lezen voorafgaand aan de workshops een literair werk en krijgen daarover tijdens de workshop informatie en uitleg door neerlandicus Anna Schimmel. Actieve deelname door discussie en luisteren naar elkaars opvattingen zijn een verrijking voor deze workshops.

Er wordt vier keer proza/fictie/roman, inclusief een Nederlandse ‘klassieker’ en een vertaalde ‘klassieker’ behandeld; daarnaast een bijzondere verhalenbundel, vertaald in het Nederlands uit het Afrikaans en tot slot de poëzie uit het oeuvre van dichter Rutger Kopland.

Meer informatie op de website: acwcoaching.nl; via de mail: anna@acwcoaching.nl of klik hier op boekhandelrutgers.nl. Telefoon: 0315-241377.

Beide staan klaar voor alle vragen bij Boekhandel Rutgers, Spoorstraat 10 in Varsseveld; op 16 september van 13.00 – 15.00 uur.