bl_logo_roodIMG_7031 Lammers & PieterseMoshaCoach Jelien Lammers en kunstenares Liesbeth Pieterse presenteren zaterdag 4 maart hun boek “Mosha het hondje dat weer kleur kreeg“. Ze zijn van 13.30-15.30 uur in onze winkel. Jelien om te vertellen over het coachen samen met haar 3 honden enOmslag_Boel_Bewust_Voorzijde-268x268 Liesbeth zal enkele prachtige werken laten zien.
Het veelzijdige kinderboek gaat over het krijgen van meer zelfvertrouwen. Jelien’s (therapie)hond Mosha en een jongen, die zij met haar dierondersteunende begeleiding heeft leren kennen, staan centraal. Het boek geeft vooral ingang om het gesprek aan te gaan over thema’s rondom vertrouwen. Deze boodschap wordt middels de realistische tekeningen van Liesbeth Pieterse vormgegeven en uitgedragen. Ook is er een coachhandleiding bijgevoegd. Dit geeft de voorlezer handvat om het gesprek aan te gaan.
Lees meer

boekenstapelboekenstapel2Van zaterdag 4 maart tot en met zaterdag 11 maart houden wij onze jaarlijkse grandioze opruiming! Kom kiezen, kijken, neuzen, snuffelen, smullen en kopen. Heerlijke romans, spannende thrillers, realistische verhalen, lekkere kookboeken, prachtige prentenboeken en nog heel veel meer. Om alvast in de agenda te noteren!

Boekhandel Rutgers organiseert i.s.m. Heezen mode de eerste editie van
Books & Looks High Tea
met Isa Hoes & Medina Schuurman en hun boek ‘Te lijf’.
b-l17-fb-1

zoon verhalenvertellerIn de DWDD boekenrubriek is als Boek van de Maand Januari gekozen voor
‘De zoon van de verhalenverteller’ van Pierre Jarawan.

Wat Hosseini doet voor Afghanistan doet Jarawan voor Libanon. ‘Alle zonen houden van hun vader. Maar ik verafgoodde de mijne, omdat hij me meenam in zijn wereld van verhalen.’ Samir verruilt het veilige Duitsland voor het wankele Beiroet om verleden en heden eindelijk te kunnen verbinden: wat is er gebeurd met zijn vader, die het gezin zo plotseling in de steek heeft gelaten? Samirs tocht leidt door een verscheurd land, waar men niet zit te wachten op verborgen verledens. En Samir ontdekt welk verwoestend effect een familiegeheim kan hebben. Lees meer

 

In onze webshop vindt u het Boek van de maand en de overige besproken boeken in DWDD.

Nieuw bij ons in de winkel zijn de Tolino eReaders. Om deze aan u te introduceren is er hier een korte film. Daaronder staat een filmpje met daarin een vergelijking van deze nieuwe eReader met onze oude Kobo eReader.